Tuesday, July 24, 2012

PERS mening Verlinden

Robert Verlinden in een dialoog ... met SOPN aanbod in voorbeschouwing


Hier gaat Robert in het Groen met zijn mailmaatje S'ace van het Jeugdig Kiezen dat Robert heeft bestudeert met zijn vriend Theo Lalleman (AardeSchepen /EarthShips).
Beiden onderschrijven Rousseaus bedoelingen met Volonté Generaal.
Onzeker is de positie van Verlinden inzake Elan Vital van Bergson en Volonté Integrale van JeuKS, het generale herontwerpteam van democratie via de infrastructuur, de intelligentie van het systeem an sich. (links volgen dra)

Tendentieuze teksten worden hier gegrijsd om de dialoog te voeden.
Rood is een schreeuw (groeipijn). Blauw een koele opmerking (wens).
Italic is kwalificatie JeuKS'

2012/7/24 Robert Verlinden <burgersinactie1@gmail.com>

Mensen die zich met SOPN inlaten is verloren tijd. 
Het is namelijk uitsluitend retoriek en bedrog.
Stop de alles vernietigende partijpolitiek van vriendendiensten!
- echte democratie en participatie van burgers

JeuKS': op zich is de doelstelling=schreeuw (ROOD) van Verlinden helder. Hoe hij dity koppelt op prestaties van SOPN ias thans niet bekend , wellicht in de onderliggende opbouw ..., de analyse , het betoog ...
Dit is alleen mogelijk wanneer het idee van de volonté générale terugkeert in de Mensenrechten.
Jeuks' : gepasseerd station ; wij adviseren Volonté Integrale als kanshebbend perspectief
- een rechtvaardige maatschappij met een basisinkomen voor iedereen
Rechtvaardigheid is alleen mogelijk wanneer de plichten van de staatshoofden terugkeren in de mensenrechten. Recht zonder plicht bestaat namelijk niet. Althans, het recht blijft dan in handen van de sterkste zoals dit met de huidige mensenrechten het geval is.
Jeuks': De boodschap van SOPN is geënt op heelheidskunde en die garandeert  onderliggend aan de beweging terugkeer van de normen die Verlinden propageert.
- een  waardevaste munteenheid in plaats van de euro

Wat is waardevast? Goudstukken? Ook hiervoor dient de volonté générale terug te komen. Niet verwarren met Kamerzetel 151 het intellectuele eigendom van Rob Brockhus. Ik verwijs u naar het artikel van vandaag in de Frankfurter Algemeine  Zeitung. Europa als Nation der Freiheit

Europa ist von Anfang an geprägt von zwei Grundströmungen: durch das Streben nach Freiheit, angestoßen durch das noch nicht staatlich verfasste ..
JeuKS : de 2 grondstromen missen de dynamica van het element water , dat slechts wordt gesuggereerd door het werkwoord stromen. Dit is dan ook de kern voor een jeugdig kiessysteem dat uit de technocratie gaat van de 19e eeuw ("the winner takes it all") 
Dit laatste wordt ion beginsel ondersteunt door SOPN waar partijstemming is afgewezen.
- kleinschalige landbouw en subsidie voor de biologische landbouw.
Dit is alleen mogelijk als het recht op verenigen t.b.v. de meningsvormingsprocessen van de rechtstreeks belanghebbenden wordt hersteld. Dit recht is samen met de plicht van de volonté générale op 1 januari 2002 bij de controleorganisatie SKAL van het privaatkeurmerk EKO afgeschaft. Alle mensen die op grond hiervan een Meerwaardeppolis bij de TRIODOSBANK hebben afgesloten zijn dan ook bedrogen tot op het bot. Maar iedereen zwijgt bij SOPN!
JeuKS past hier tot nader orde 
er is ook Egalité Fraternité Liberté  en ook Groene, geaarde Té?
- meer keuzevrijheid als het gaat om gezondheidszorg 
Dat kan alleen wanneer de volonté de tous, zoals door EU –president Herman van Rompuy op 4 maart bij Buitenhof TV wordt teruggedraaid naar het algemeen belang i.p.v. het Particularisme. Hoezo keuzevrijheid! U bent verplicht het merk medicijn te gebruiken wat CZ cum suis voorschrijft. Niemand bij SOPN zegt dat dit in strijd is met het recht op de integriteit van het lichaam, artikel 8, EVRM.
SOPN is volgens JeuKS perceptie/beeld uit t post-paternalisme ontstaan (op wat wratjes na); en Participatie als slechts keuzevrijheid is een fopspeen van de oxymoron Babbelonië ... immers je neemt elkaar mee op reis in het open gesprek.
[Lijkt een uitdaging van V.]
eerlijkheid en openheid over alle beslissingen die genomen worden (onder andere het E.S.M.).
Op 12 september, de dag van de verkiezingen, wordt door het grondwetgerechtshof in Duitsland beslist over de EMS. Meer dan 12.000  bezwaren zijn ingediend. De bezwaren vermelden dat het in strijd is met de Duitse grondwet. Zie ook het eerder genoemde artikel in de FAZ. Heel Europa kijkt rijkhalzen uit naar deze uitspraak. Alleen Nederland samen met SOPN niet. Kortom, mensen gaan voor jan zijn kloten naar de stembus. Bah…bah…bah…, wat een ziekmakende mensen in achterstandsland Nederland
JeuKS werd op 9 juni 2012 geinterviewd bij NIBURU NIEUWS, de ondersteunende mediagroep van SOPN. Dit wacht op vertoning van de perschef professor A. Teuben.
[=daging JeuKS' aan SOPN bestuur]
Driemaal is scheepsrecht: Verlinden, analoog aan lijst 14 in 2006 en lijst 11 in 2010, is initiatiefnemer van bij de Kiesraad niet geregistreerde politieke beweging in 2012 ‘Stop de alles vernietigende partijpolitiek van vriendendiensten’ 

Interessante notie Verlinden die zijn ondesteuning aan SOPN onderschrijft !! 

Robert V. bekent hier gecharmeerd te zijn van het motto "driemaal is scheepsrecht!" 

Dit is een ultiem kenmerk voor de SOEVEREIN.
Immers die vaart op ZEE en is VRIJ van hechtende onthechtingsmotieven van de negorij.

Voorman (dr) Oldenkamp pioniert dit voor; tevens voor lieden als Verlinden dit zich in andere eeuwen lijken te wanen
(tot coherent anders blijkt?)

No comments:

Post a Comment