Sunday, June 3, 2012

Vraag - Gangbaar vs JeuKS

MURW

In hoeverre kan een politiek met Jeuks
de gangbare politiek
( van halve waarheden en leugens)
veranderen?


  1. wat zich hier voordoet is een geslagenheid door het bestaande regiem dat legitiem "de mens heeft afgedankt" middels telkens doorslaande vertechnocratisering van "de publieke vrije markt" , het liberale principe zelf ... dat kennelijk wanverhoudt binnen liberté, fraternité, egalité ; en ook de volonté generale heeft doen verschrompelen
  2. Is er een totaal nieuw principe zoals JeuKS, dan is de teneur alsmede murw gemedieerde terreur dat niets zal helpen én he nieuwe bij voorbaat geslagen is door de "mediamarkting" ofwel de "kakafonie" waar iedereen vrij is zijn zegje te doen.
  3. ergo: JeuKS kan de gangbare politiek niet veranderen al was het maar omdat die gangbare politiek JeuKS bij voorbaat heeft uitgeschakeld via welwillende bestuurders die zichzelf weigeren congé te geven (behoudens de gedekte aftocht?)
  4. VANUIT EIGEN KRACHT stelt JeuKS dat de openheid terugkomt in de politieke arena als op de grasvelden van top-ploegen. De sprekers spelen met links en rechts-tongen de bal ... en de luisteraar neemt hen in "ter vermenging van eigen spel", eigen articulatiekracht ... die in nisjes met amici wordt beoefend. JeuKS vergroot de vinding van nisjes! waar gelijkgestemden qua dialoogvorm elkaar vinden en bespelen (JeuKS als sociaal gespreksoefenterrein in bijna gratis conferentieruimtes - stel U zich voor dat dit kan!)
  5. MENSEN VERANDEREN ZICH ZELF - eerst als zij de smaak te pakken krijgen van het weer betoverd worden door elkaars groepsenergie!
  6. vervolgens is het de kunst te zien hoe groepen elkaar vinden en samen smeden aan de beterende wereld mnet elkaar (zo als Gandhi het voorzag? Of een andere voorzienende wijze?)
  7.   
  8.   
  9.   

No comments:

Post a Comment